Blog Details

Happy Birthday

Op 5 september vier ik mijn verjaardag, daarmee ben ik alweer een jaartje ouder en hopelijk ook wijzer. Aangezien ik wel te vinden ben voor een spetterend verjaardagsfeestje wil ik voortaan alle jarigen laten meevieren op hun verjaardag. U krijgt namelijk een leuk verjaardagscadeau van ons die van uw feestje een spetterend verjaardagsfeest maakt.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang op uw verjaardag een kortingscode waarmee u geniet van 5% korting op uw bestelling via onze webshop. Wij wensen u alvast een gelukkige verjaardag en een spetterend verjaardagsfeest toe.


Happy Birthday & cheers

Schrijf u onderaan deze pagina in op onze nieuwsbrief

10% korting
1 september 2021
Vorige
Sisu het geschikte relatiegeschenk
13 september 2021
Volgende

Related Posts