Awards

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Sisugin enkele prestigieuze awards heeft gewonnen! Deze erkenning is een testament van ons harde werk en toewijding aan kwaliteit en innovatie. We zijn trots op ons team en danken onze klanten voor hun steun en vertrouwen.

Gouden medaille ‘Europe Wine & Spirits Trophy Gold’
 

De ‘Europe Wine & Spirits Trophy Gold’ is een belangrijke wedstrijd in de wijn- en gedistilleerde drankenindustrie. Het is een internationaal evenement dat elk jaar wordt gehouden en waarbij experts uit de industrie samenkomen om de beste wijnen en gedistilleerde dranken te proeven en te beoordelen.

Het winnen van de ‘Gouden Medaille’ op deze wedstrijd betekent dat de wijn of gedistilleerde drank van Sisu Gin is beoordeeld als een uitstekende kwaliteit en wordt beschouwd als een van de beste in zijn categorie. Deze erkenning is een grote prestatie voor Sisu Gin en laat zien dat het bedrijf zich inzet voor het maken van hoogwaardige producten die gewaardeerd worden door professionals in de industrie.

Zilveren medaille ‘Paris Wine & Spirits’

De ‘Paris Wine & Spirits’ is een prestigieuze wijn- en gedistilleerde drankenwedstrijd die elk jaar plaatsvindt in Parijs, Frankrijk. Het evenement is een van de oudste en meest bekende in de industrie en trekt wijn- en gedistilleerde drankenproducenten van over de hele wereld aan.

Het winnen van de ‘Zilveren Medaille’ op deze wedstrijd betekent dat de wijn of gedistilleerde drank van Sisu Gin is beoordeeld als een van de beste in zijn categorie. Het is een erkenning van de kwaliteit en smaak van het product en een grote prestatie voor Sisu Gin om te worden erkend op zo’n prestigieuze wedstrijd.