Blog Details

Een stralende overwinning in Londen/ 1 Juli 2023

Sisu gin, veroverde het podium in Londen tijdens de Global Spirit Masters. Na een intensieve smaaktest, werd Sisu gin bekroond met de hoogst onderscheiding, en gouden medaille. De juryleden, bestaande uit enkele van ’s werelds meest gerespecteerde experts in gedistilleerde dranken werden betoverd door de complexe smaak en soepele afdronk van Sisu gin. De juryleden prezen de complexe smaken en de balans tussen de gin-botanicals. Deze overwinning is een triomf voor Sisu gin en een veelbelovende toekomst voor de gin-liefhebbers over de hele wereld.

Cheers Miguel

Een triomf op de International Spirit Awards
22 mei 2023
Vorige
Sisu Gin geselecteerd voor beurs in Guangzhou
10 november 2023
Volgende

Related Posts

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *